Autentificato-va pentru un acces mai rapid la cele mai bune oferte. Click aici, daca nu aveti un cont.

Inchirieri ATV Cluj - Drumetii ATV Cluj Persoana Fizica

acum 3 luni Auto, Moto & Nautic Cluj-Napoca   167 vizualizãri

120 lei

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
Preț: 120 lei Negociabil

Despre ATV DRUMETII CLUJ

Echipa ATV Drumetii Cluj este o echipa tanara, cu spirit de aventura si iubitoare de natura. Suntem hotarati sa oferim tuturor clientilor nostrii, momente de neuitat in aventurile cu ATV-ul. Aventuri pe care le vom parcurge impreuna.

Va invitam sa descoperiti adevarata libertate, conducand ATV-ul prin padurile din imprejurimea Clujului. Vom goni pe cararile nebatute ale muntilor, prin padurile frumoase si pe inaltii munti din jurul Clujului. Garantat, vom avea partea de momente de neuitat. Iar in plimbarea cu ATV-ul, vom descoperi gustul aventurii.

Ce va oferim?

Punem la dispozitia dumneavoastra pentru inchiriere, ATV-uri de ultima generatie. Modelul pe care vi-l oferim, este unul fiabil, usor de condus si numai bun pentru o drumetie pe ATV.

Ghid de drumetie. Cu dumneavoastra, va fi intotdeauna ghidul nostru de aventura. Ghid care vă va conduce pe cele mai frumoase trasee, pe cele mai memorabile dar si pe cele mai aventuroase. Ghidul de drumetie va avea grija ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de experienta acestor plimbari pe ATV.

Cu ce ne plimbam?

ATV Drumetii Cluj iti pune la dispozitie ultima generatie de ATV. CF Moto 500L este un ATV 4×4 cu 2 locuri, confortabil si performant. Este recomandat celor ce vor sa se deplaseze rapid impreuna cu un pasager in zone greu accesibile sau cu teren variabil. Robust, usor de pilotat si compatibil cu o gama variata de accesorii, poate fi adaptat cu usurinta pentru sarcini recreative indiferent de tipul de teren, altitudine sau vreme.

Cauti ceva care sa uneasca echipa ta? Ai ajuns la fix! Un team building mai bun, nu exista! O spun statisticile. Mai multe info, pe http://atv-drumetii-cluj.ro